,

Portwest Print and Promo Softshell Gilet (2L) mellény

12192 Ft

Cikkszám: TK22 Kategóriák: ,

Portwest Print and Promo Softshell Gilet (2L) – A tökéletes választás a vállalati viselethez!

Keres egy strapabíró, kényelmes és divatos mellényt a vállalat számára? A Portwest Print and Promo Softshell Gilet (2L) a tökéletes megoldás!

Tartós, légáteresztő, szélálló és vízálló szövet: Ez a mellény a legkeményebb körülmények között is megvédi Önt a hidegtől, a széltől és az esőtől. A vízálló szövetnek köszönhetően a víz lepereg a felületéről, biztosítva a szárazságot.

Kényelmes és praktikus: A micro polár bélelt hálós belső felület gondoskodik a kényelemről, míg a zippzáros zsebek biztonságos tárolást biztosítanak értékeinek.

Tökéletes személyre szabott vállalati viselethez: A mellény ideális választás a vállalati logó vagy üzenet nyomtatásához, így könnyen megkülönböztethető a csapat.

2 réteg, 2 zippzáras oldalzseb: A mellény 2 rétegből készült, és 2 zippzáras oldalzsebe van, amelyek biztonságos tárolást biztosítanak a telefonnak, a pénztárcának és más fontos dolgoknak.

Új modell: A Portwest Print and Promo Softshell Gilet (2L) egy új modell, amely a legújabb technológiákat és anyagokat használja.

Rendelje meg most a Portwest Print and Promo Softshell Gilet (2L) mellényt, és élvezze a kényelmet, a biztonságot és a stílust!

Szín

, ,

Méret

, , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top