,

Portwest Hi-Vis Extreme overall

61874 Ft

Cikkszám: S593 Kategóriák: ,

Portwest Hi-Vis Extreme Overoll – A Tökéletes Munkaöltözék Minden Időjárásban

A **Portwest Hi-Vis Extreme Overoll** egy rendkívül technikai, 300 denier stretch alapanyagból készült vízálló esőruha, amely garantáltan láthatóvá teszi Önt tetőtől talpig. Ez a hálóval bélelt védőruha, 11 innovatív zsebmegoldással, fantasztikus illeszkedéssel és ergonomikus kialakítással, gondoskodik arról, hogy egész évben teljes védelmet élvezve végezhesse a munkáját, függetlenül az időjárástól.

**Miért válassza a Portwest Hi-Vis Extreme Overoll-t?**

* **Extrém láthatóság:** A fényvisszaverő csíkozás és szalagok maximális láthatóságot biztosítanak, így Ön biztonságban érezheti magát bármilyen fényviszonyok között.
* **Vízálló és lélegző:** A ragasztott varratok megakadályozzák a víz behatolását, miközben a lélegző anyag biztosítja a kényelmet és a szárazságot.
* **Prémium folttaszító bevonat:** Az olaj-, víz- és szennyeződés taszító bevonat megvédi Önt a szennyeződésektől.
* **Többfunkciós zsebek:** 10 sokoldalú, praktikus tárolózseb gondoskodik arról, hogy minden szükséges eszközt kéznél tarthasson.
* **Ergonomikus kialakítás:** A rugalmas anyag és az ergonomikus szabás biztosítja a maximális mozgásszabadságot.
* **Komfort és tartósság:** A gyorsan száradó kötött mandzsetta, a kontúrozott nyakkivágású gallér és a teljesen gumírozott derék kényelmes viseletet biztosítanak.
* **Tartós anyag:** A 300 denier stretch alapanyag rendkívül tartós és ellenálló.
* **UV védelem:** A 40+ UPF minősítésű alapanyag blokkolja az UV sugarak 98%-át.
* **CE minősítés:** A termék megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek.

**A Portwest Hi-Vis Extreme Overoll tökéletes választás minden olyan munkához, ahol a láthatóság, a vízállóság és a kényelem elengedhetetlen.**

Szín

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top