,

Portwest Argo 3 az 1-ben kabát

44348 Ft

100% poliészter, PU bevonattal, 135g, Test: 100% poliészter háló, Kapucni, alsó test, ujjak 100% poliészter Taffetta 190T

Cikkszám: S507 Kategóriák: ,

Portwest Argo 3 az 1-ben kabát – A tökéletes választás minden évszakra!

A Portwest Argo 3 az 1-ben kabát a funkcionalitás és a modern stílus tökéletes ötvözete, amely garantálja a kényelmet és a védelmet minden időjárási körülmények között.

A kabát főbb jellemzői:

* 3 az 1-ben kialakítás: A kabát tartalmaz egy kivehető belső polárt, amely ideális hideg és száraz időben. A külső kabát levehető, így kellemes viselet a melegebb időszakokban is.
* Kiváló lélegzőképesség: A kabát lélegző anyagból készült, így biztosítja a kényelmet és a frissességet még intenzív munkavégzés közben is.
* Víz- és szélálló: A kabát vízálló PU bevonattal rendelkezik, amely megvédi a viselőt az esőtől és a széltől.
* Praktikus kialakítás: A kabát rejtett kapucnival, feliratozást megkönnyítő hozzáféréssel és 7 nagy zsebbel rendelkezik, köztük több cipzáras zsebbel is.
* Kiváló minőség: 100% poliészter anyagból készült, 135g súlyú. A test 100% poliészter hálóból, a kapucni, az alsó test és az ujjak 100% poliészter Taffetta 190T anyagból készült.

A Portwest Argo 3 az 1-ben kabát tökéletes választás:

* Építőiparban dolgozóknak
* Ipari munkásoknak
* Szállítási és logisztikai munkásoknak
* Kertészeknek
* Szabadtéri munkavégzéshez

Rendelje meg most a Portwest Argo 3 az 1-ben kabátot a munkaruházati webáruházunkból és élvezze a kényelmet és a védelmet minden időjárási körülmények között!

Szín

,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top