,

Portwest Berlin Executive jól láthatósági vezetői mellény

6248 Ft7620 Ft

100% poliészter 135g, EN471 tanúsítás

Cikkszám: S476 Kategóriák: ,

Portwest Berlin Executive – Jól láthatósági vezetői mellény – A biztonság és a stílus tökéletes ötvözete

A **Portwest Berlin Executive jól láthatósági vezetői mellény** egy forradalmian új kialakítású munkavédelmi mellény, amely a **praktikus megoldások** és a **kiváló láthatóság** tökéletes kombinációját kínálja. Tökéletes választás minden olyan vezetőnek, aki biztonságban és stílusosan szeretné ellátni feladatait.

**Főbb jellemzők:**

* **Többfunkciós zsebek:** A mellény számos zsebbel rendelkezik, melyekben kényelmesen tárolhatja a szükséges eszközöket, dokumentumokat és személyes tárgyakat.
* **Azonosítókártya-tartó:** A mellényen található egy praktikus zseb az azonosítókártya számára, így mindig kéznél lesz a szükséges dokumentum.
* **Mobiltelefon-tartó zseb:** A mellényen található egy külön zseb a mobiltelefon számára, így biztonságosan és könnyen hozzáférhetően tárolhatja készülékét.
* **Könnyen hozzáférhető, elülső cipzárnyílás:** A mellény gyorsan és könnyen fel- és levehető a praktikus, elülső cipzárnyílásnak köszönhetően.
* **”D gyűrű”:** A mellényen található egy „D gyűrű”, amelyre kulcsokat vagy azonosítókártyákat lehet rögzíteni.
* **Több színkombináció:** A mellény több színkombinációban kapható, így könnyen illeszkedik a különböző munkaruhákhoz.
* **Kiváló láthatóság:** A mellény élénk színekkel és reflektorcsíkokkal rendelkezik, így biztosítja a maximális láthatóságot a munkahelyen.
* **100% poliészter 135g:** Könnyű, kényelmes és tartós anyagból készült.
* **Tanúsítás:** A mellény megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

A **Portwest Berlin Executive jól láthatósági vezetői mellény** nem csak biztonságos, de stílusos is. A modern dizájn és a praktikus megoldások tökéletes választássá teszik a mindennapi munkában.

Szín

, ,

Méret

, , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top