,

Portwest PW3 Hi-Vis Reversible mellény

46939 Ft

Cikkszám: PW374 Kategóriák: ,

Portwest Hi-Vis Fordítható Mellény – A Tökéletes Kényelem és Biztonság Ötvözete

Ez a **Portwest Hi-Vis Fordítható Mellény** egy innovatív és stílusos megoldás a munkaruházat világában. A praktikus funkciók, mint a **folttaszító bevonat** és a **fényvisszaverő tulajdonság** biztosítják a maximális biztonságot és kényelmet.

Miért Válassza a Portwest Hi-Vis Fordítható Mellényt?

* **Kifordítható:** A mellényt a munkahelyen és a szabadidőben is viselheti, hiszen kifordítható, így a munkaruházat és a hétköznapi stílus között könnyedén válthat.
* **Optimális Kényelem:** A **szigetelő vattabélés** kellemes hőt biztosít, míg a **poliészter/pamut Texpel szövet** kényelmes és tartós viseletet garantál.
* **Biztonság:** A **HiVisTex Pro fényvisszaverő szalag** kiváló láthatóságot biztosít a sötétben és a rossz látási viszonyok között.
* **Praktikus Funkciók:** A mellény rendelkezik **telefon tartó zsebbel**, **D gyűrűvel**, **6 zsebbel**, **többfunkciós tárolózsebekkel** és **2 cipzáras oldalzsebbel** a biztonságos tárolásért.
* **TEXPEL SOS:** A **TEXPEL SOS** technológia védelmet nyújt az olaj, a foltok és a fröccsenések ellen.
* **CE minősítés:** A termék **CE minősítéssel** rendelkezik, ami garantálja a biztonsági előírásoknak való megfelelést.
* **UPF 50+:** A mellény **UPF 50+** védelmet biztosít az ultraibolya sugárzás ellen.
* **Regisztrált Európai Közösségi Design:** A mellény **regisztrált európai közösségi designnal** rendelkezik, ami garantálja az eredeti és egyedi formatervezést.

**A Portwest Hi-Vis Fordítható Mellény a tökéletes választás azoknak, akik biztonságos, kényelmes és stílusos munkaruhát keresnek.**

Szín

,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top