,

Portwest PW3 Class 1 Tool Vest

35204 Ft

Cikkszám: PW308 Kategóriák: ,

Portwest Class 1 Tool Vest – Stílusos és Praktikus Munka Mellény

A **Portwest Class 1 Tool Vest** stílusos kialakításával és prémium jellemzőivel a munkaruházati piac új generációját képviseli. Ez a **Class 1.osztályú szerszámmellény** tökéletes választás mindazoknak, akik fontosnak tartják a biztonságot, a kényelmet és a praktikumot a munkavégzés során.

**A mellény kiemelkedő tulajdonságai:**

* **HiVisTex Pro szalag:** A prémium Hi-VisTex perforált fényvisszaverő szalag biztosítja a fokozott láthatóságot és a kiváló légáteresztő képességet, így a mellény kényelmesen viselhető még meleg időben is.
* **Tartós Kingsmill sarokszövet:** A tartós poliészter/pamut szövet garantálja a nagy teljesítményt és a maximális viselési komfortot.
* **12 sokoldalú, praktikus tárolózseb:** A mellény számos zsebbel rendelkezik, melyek biztosítják a szerszámok és egyéb munkaeszközök kényelmes és biztonságos tárolását.
* **Könnyen hozzáférhető elülső cipzárnyílás:** A cipzár gyors és könnyű hozzáférést biztosít a mellényhez, így a szerszámokhoz bármikor könnyen hozzá lehet férni.
* **Levehető azonosító tartó:** A mellényen egy levehető azonosító tartó található, melyre személyes adatokat lehet rögzíteni.
* **Állítható derékrész:** Az állítható derékrész biztosítja a tökéletes illeszkedést minden testalkathoz.
* **Lengő szerszámtartó zseb:** A lengő szerszámtartó zseb további tárolóhelyet biztosít a szerszámoknak.
* **Új modell, CE minősítés:** A mellény új modell, CE minősítéssel rendelkezik, így megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak.
* **EN ISO 20471 szabvány szerint 50 mosásra minősítve:** A mellény ellenáll a gyakori mosásnak és a kopásnak, így hosszú élettartamú.
* **Hőillesztett, szegmentált fényvisszaverő szalag:** A hőillesztett, szegmentált fényvisszaverő szalag biztosítja a fokozott láthatóságot és a tartósságot.
* **Prémium folttaszító bevonat:** A mellény prémium folttaszító bevonattal rendelkezik, mely taszítja az olajat, a vizet és a szennyeződéseket, így a mellény mindig tiszta és ápolt marad.
* **Rádióhurok:** A mellényen rádióhurok található a rádió egyszerű rögzítéséhez.

A **Portwest Class 1 Tool Vest** a biztonság, a kényelem és a praktikum tökéletes kombinációja. Ez a kiváló minőségű mellény biztosítja a munkavállalók biztonságát és kényelmét a munkahelyen.

Szín

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top