,

Portwest PW2 Hi-Vis Softshell Jacket (2L)

27889 Ft

Cikkszám: PW275 Kategóriák: ,

Portwest Hi-Vis Softshell Jacket (2L) – A tökéletes munkaruházat a biztonság és a kényelem jegyében

A **Portwest Hi-Vis Softshell Jacket (2L)** egyedülálló dizájnnal és modern kontrasztos mellkaspanellel büszkélkedhet. Ez a softshell kabát kiváló minőségű, kétrétegű anyagból készült, amely légáteresztő, vízálló és szélálló, így tökéletes választás számos szakember számára.

**A Hi-Vis Softshell Jacket (2L) kiemelkedő tulajdonságai:**

* **Kiváló védelem:** Lélegző, szélálló és vízálló, extrém vízálló bevonattal. A víz nem hatol át a szöveten, hanem mint egy gyöngyszem lepereg róla.
* **Kényelmes viselet:** 100% fémmentes, karcolásmentes kialakítás, rejtett fém alkatrészekkel, így nem irritálja a bőrt. Ideális, személyre szabott vállalati viselet.
* **Praktikus funkciók:** Belső zseb a biztonságos tárolásért, oldalzsebek, telefontartó zseb, rádióhurok a rádió egyszerű rögzítéséhez. Összesen 5 praktikus tárolózseb áll rendelkezésre.
* **Biztonság:** CE minősítés, EN ISO 20471 szabvány szerint 50 mosásra minősítve. 40+ UPF minősítésű alapanyag, amely az UV-sugarak 98%-át blokkolja. Megfelel az RIS 3279-TOM vasúti szabványnak (csak a narancs szín).
* **Új modell:** 2 rétegű kivitel, modern dizájnnal.

**A Portwest Hi-Vis Softshell Jacket (2L) a biztonság és a kényelem tökéletes kombinációja. Rendelje meg most, és élvezze a kiváló minőségű munkaruházat előnyeit!**

Szín

,

Méret

, , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top