,

Portwest Mega KN Safety Glasses

5029 Ft

Polikarbonát

Cikkszám: PS13 Kategóriák: ,

Portwest Mega KN Biztonsági Szemüveg – A tökéletes védelem minden munkahelyre

A Portwest Mega KN Biztonsági Szemüveg a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a szemnek a munkahelyen. **Kettős anyagú és két színű halántékának köszönhetően** (kék és narancssárga) **TPE fröccsöntött szemöldökvédővel** maximális biztonságot nyújt a részecskék, ütődések és tükröződések ellen.

**A KN tanúsított lencse bevonatok** extra tartósságot és a legjobb látást biztosítanak. **Karcmentes és ködképződésgátló bevonattal** ellátott, így biztosítja a zavartalan munkavégzést minden körülmények között.

**Dönthető oldalsó karjai** optimális illeszkedést biztosítanak, míg a **kihúzható oldalsó karok** a biztonságos és kényelmes viseletet szolgálják. **Kettős színű oldalsó karjai** színben illeszkednek a Portwest munkaruházati termékekhez.

**Puha gumival ellátott** a csúszásmentes illeszkedésért, **befecskendezett puha TPE orrpárnái** pedig rugalmasságot és kiváló illeszkedést biztosítanak.

**Félkeretes stílusa** két lencsével rendelkezik, és **magas szintű karcmentes és páramentes bevonattal** van ellátva, melyet a lencsén található K és N jelek is jelölnek.

**Kisker kihelyezést segítő csomagolásban** kapható, és **egyedi csomagolás automatákhoz** is rendelhető. **CE tanúsított UKCA jelöléssel**, ez az új modell **polikarbonát** anyagból készült.

**Válassza a Portwest Mega KN Biztonsági Szemüveget, és biztosítsa a szemének a legjobb védelmet minden munkahelyen!**

Szín

,

Méret

Shopping Cart
Scroll to Top