,

Portwest Jól láthatósági pilóta dzseki

29413 Ft

55 % Pamut, 45 % Poliészter

Cikkszám: PJ50 Kategóriák: ,

Portwest Jól Láthatósági Pilóta Dzseki – Tökéletes választás minden körülmények között

A **Portwest Jól Láthatósági Pilóta Dzseki** egy **sokoldalú és kényelmes munkavédelmi kabát**, amely **széles felhasználói kör számára nyújt láthatósági megoldást**. Kiváló minőségű anyagokból, igényes kivitelezéssel készült, így biztosítva a **tartósságot és a maximális viselési komfortot**.

**Miért válassza a Portwest Jól Láthatósági Pilóta Dzsekit?**

* **Többfunkciós** kialakítás: A **levehető ujjak** és a **szőrmegallér** (kivehető szőrme béléssel) lehetővé teszik, hogy a dzsekit **különböző időjárási körülményekhez igazítsa**.
* **Kiváló védelem:** A **tartós poliészter/pamutszövet** ellenálló, a **szőrmebélés** pedig meleget nyújt. Az **extrém vízálló bevonat** lepergeti a csapadékot, míg a **Texpel bevonat** folttaszító tulajdonságokkal rendelkezik.
* **Praktikus tároló zsebek:** A dzseki **9 sokoldalú, praktikus tároló zsebbel** rendelkezik, valamint **”D gyűrűvel”** a kulcsoknak vagy az azonosító kártyának.
* **Kényelmes viselet:** A **kötött mandzsetták** és a **derékszegély** biztosítják a tökéletes illeszkedést.
* **Könnyen logózható:** **4 az 1-ben munka kabát**, amelyre könnyen felvihető a cég logója.
* **EN 20471 szabvány**: A dzseki **25 mosásra van minősítve** az EN 20471 szabvány szerint.

**Összefoglalva:** A Portwest Jól Láthatósági Pilóta Dzseki **kiváló választás minden olyan szakembernek, aki biztonságos és kényelmes munkaruházatot keres**. A többfunkciós kialakítás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy ez a dzseki **minden körülmények között megállja a helyét**.

**Anyagösszetétel:** 55% Pamut, 45% Poliészter

Szín

, ,

Méret

, , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top