,

Portwest FFP3 Ultimate Valved Reusable Respirator (5 db)

13106 Ft Bruttó ár (nettó 10320 Ft)

Polipropilén

Cikkszám: P306WHR Kategóriák: ,

Portwest Ultimate Valved Reusable Respirátor (5 db) – A biztonság és a kényelem tökéletes kombinációja

A Portwest Ultimate Valved Reusable Respirátor a tökéletes választás minden szakember számára, aki biztonságos és kényelmes légzésvédelemre van szüksége.

Többszörös műszakban is felhasználható – Ez a respirátor strapabíró anyagból készült, így többször is használható, így nem kell folyamatosan új maszkot vásárolnia.

Kiváló teljesítmény az arc illeszkedési teszteken – A respirátor szorosan illeszkedik az arcához, biztosítva a maximális védelmet a levegőben lévő veszélyes részecskék ellen.

Kényelmes viselet – A puha orrnyereg és a széles állítható fejpántok biztosítják a komfortos illeszkedést és a kényelmes viselést.

Nagy teljesítményű kilégző szelep – A szelep csökkenti a hőt és a párát, így a légzés kényelmesebb és könnyebb.

100% fémmentes – A respirátor nem tartalmaz fémeket, így biztonságosan használható olyan környezetben, ahol fémdetektorok vannak.

Opcionális dolomit teszt (D) – A dolomit tesztelt respirátorok még hatékonyabb védelmet nyújtanak a tartósabb szűrési teljesítménynek köszönhetően.

Kiskereskedelmi kihelyezést segítő doboz – A respirátorok praktikus dobozban érkeznek, így könnyen tárolhatók és kihelyezhetők.

CE minősítés UKCA jelöléssel – A respirátor megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Nem mágneses – nikkel- és vasmentes – A respirátor nem tartalmaz mágneses anyagokat, így biztonságosan használható olyan környezetben, ahol mágneses mezők vannak.

CE-CAT III – A respirátor a legmagasabb biztonsági kategóriába tartozik.

Új modell – A respirátor egy frissített modell, amely még jobb védelmet és kényelmet nyújt.

Polipropilén – A respirátor polipropilénből készült, amely tartós és könnyű anyag.

Rendelje meg most a Portwest Ultimate Valved Reusable Respirátort és biztosítsa magának a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet!

Szín

Shopping Cart
Scroll to Top