,

Portwest Modaflame GO/RT narancs overál

128473 Ft

Modaflame HVO Woven

Cikkszám: MV91 Kategóriák: ,

Portwest Modaflame GO/RT Narancs Overál – Optimális Védelem Minden Veszélyre

A **Portwest Modaflame GO/RT narancs overál** a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a munkahelyen, számos veszélyre. Kiváló minőségű anyagából és innovatív kialakításából adódóan ez az overál a **biztonság és a kényelem** tökéletes kombinációja.

**Miért válassza a Modaflame GO/RT overált?**

* **Optimális védelem:** Az overál a **sugárzó, konvektív és kontakt hőtől** egyaránt véd, így ideális választás a magas hőmérsékleti munkakörnyezetben dolgozók számára.
* **Kiváló láthatóság:** A **narancssárga szín** biztosítja a kiváló láthatóságot, így a munkavállaló biztonságban van a sötétben vagy gyenge megvilágítás mellett is.
* **Könnyű azonosítás:** A külső címke **egyértelműen jelzi** a szabványoknak való megfelelést.
* **Tartós anyag:** A **Modaflame HVO Woven** anyagnak köszönhetően a lángálló tulajdonságok nem csökkennek az idő múlásával.
* **Kényelmes viselet:** A két rétegű térdvédő zsebek extra védelmet biztosítanak a térdnek, a kényelmes szabás pedig a maximális mozgásszabadságot garantálja.

**A Portwest Modaflame GO/RT narancs overál a tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, akiknek biztonságos és komfortos munkaruha szükséges a veszélyes munkakörnyezetben.**

**Rendelje meg most és élvezze a biztonságot és a kényelmet!**

Szín

Méret

, , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top