,

Portwest Hi-Vis Modaflame munkakabát

73914 Ft

Modaflame™ 280g

Cikkszám: MV25 Kategóriák: ,

Portwest Hi-Vis Modaflame Munkakabát – Maximális Védelem és Láthatóság

A Portwest Hi-Vis Modaflame munkakabát a **legmagasabb szintű védelmet és láthatóságot** kínálja az építőiparban, az iparban és más veszélyes munkakörnyezetben dolgozók számára. Ez a **kéttónusú, fényvisszaverő szalagokkal ellátott** kabát **FR Aramid cérnával varrott**, ami garantálja a kiváló tartósságot és a lángálló tulajdonságokat.

**A Modaflame munkakabát kiemelkedő tulajdonságai:**

* **Növelt láthatóság:** A kéttónusú design és a fényvisszaverő szalagok biztosítják, hogy a viselő maximálisan látható legyen gyenge fényviszonyok között is.
* **Elektromos ív elleni védelem:** A kabát speciális anyagának köszönhetően védelmet nyújt az elektromos ív okozta égési sérülések ellen.
* **UV védelem:** Az anyag blokkolja az UV sugárzás 98%-át, így megvédi a bőrt az egészségkárosodástól.
* **Kényelmes viselet:** A Modaflame munkakabát könnyű és puha anyagból készült, így biztosítja a kényelmes viseletet egész nap.
* **Praktikus funkciók:** Rejtett kétutas réz cipzár, tépőzáras, állítható mandzsetta, rejtett telefontartó zseb, rádió hurok.

**Anyaga:** Modaflame™ 280g

**A Portwest Hi-Vis Modaflame munkakabát a tökéletes választás azoknak, akiknek a biztonság és a láthatóság a legfontosabb.**

Szín

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top