,

Portwest Flexible 3-Layer Knee Pad

5791 Ft Bruttó ár (nettó 4560 Ft)

EVA hab

Cikkszám: KP33BKR Kategóriák: ,

Portwest Rugalmas 3 Rétegű Térdvédők – Kényelmes Védelem Minden Munkahelyen

A **Portwest Rugalmas 3 Rétegű Térdvédők** innovatív megoldást kínálnak a kényelmes és hatékony térdvédelemre. A hatszögletű kialakításnak köszönhetően kiválóan illeszkednek a térdhez, biztosítva a maximális rugalmasságot és mozgásszabadságot.

**Miért válassza a Portwest Rugalmas 3 Rétegű Térdvédőket?**

* **Innovatív 3 rétegű habszivacs védelem:** A többrétegű habszivacs párnázás maximális védelmet nyújt a térdének.
* **Hexagram minta a rugalmasságért:** A hatszögletű minta lehetővé teszi a szabad mozgást, anélkül, hogy korlátozná a tevékenységét.
* **Ergonomikus kialakítás:** A védőket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a térdhez, biztosítva a kényelmet egész napos használat esetén.
* **Minden térdpárnatartó zsebbel rendelkező Portwest nadrághoz illeszkedik:** A térdvédők kompatibilisek a Portwest nadrágokhoz, így könnyen és biztonságosan rögzíthetőek.
* **Járás közben nem zavaró:** A védőket úgy tervezték, hogy ne zavarják a mozgását, így kényelmesen viselheti őket akár egész nap.
* **CE minősítés:** A termék megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.
* **Kiskereskedelmi kihelyezést segítő doboz EVA hab:** A termék praktikus dobozban kerül forgalomba, amely megkönnyíti a tárolását és a kihelyezését.

**Ideális választás a következő szakmák számára:**

* Villanyszerelők
* Vízvezeték szerelők
* Építők
* Szerviztechnikusok
* És sok más szakma számára, ahol térdvédelemre van szükség.

**Ne kockáztassa a térdét! Válassza a Portwest Rugalmas 3 Rétegű Térdvédőket, és élvezze a kényelmet és a kiváló védelmet minden munkahelyen!**

Szín

Shopping Cart
Scroll to Top