,

Portwest Hi-Vis klasszikus kontrasztos esődzseki

17983 Ft

Cikkszám: H443 Kategóriák: ,

Portwest Hi-Vis Klasszikus Kontrasztos Esődzseki – A tökéletes védelem a nedves időjárás ellen!

A Portwest Hi-Vis Klasszikus Kontrasztos Esődzseki egy kiváló minőségű, stílusos és funkcionális ruhadarab, amely tökéletes választás minden olyan szakember számára, akiknek a munkájuk során folyamatosan kitettek a nedves időjárásnak.

A legfontosabb tulajdonságok:

  • Kiváló láthatóság: A kontrasztos színkombináció biztosítja, hogy Ön mindig jól látható legyen, akár nappal, akár éjszaka.
  • Vízálló és légáteresztő: A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a dzseki hatékonyan véd a víztől és a szél ellen, ugyanakkor lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, így Ön nem fog izzadni.
  • Praktikus kialakítás: A rejtett kapucni védelmet nyújt az eső ellen, a szellőzőnyílások biztosítják a megfelelő szellőzést.
  • Kompatibilis: A dzseki tökéletesen illeszkedik a 562 Classic Contrast esőnadrághoz, így egy teljes, kényelmes és biztonságos öltözetet kaphat.

A Portwest Hi-Vis Klasszikus Kontrasztos Esődzseki a biztonság, a kényelem és a stílus tökéletes kombinációja. Válassza ezt a dzsekit, és élvezze a biztonságos és száraz munkavégzést!

Szín

, ,

Méret

, , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top