,

Portwest Lángálló, antisztatikus Hi-Vis pulóver

52273 Ft

Modaflame™ Knit 300g

Cikkszám: FR72 Kategóriák: ,

Portwest Lángálló, Antisztatikus Hi-Vis Pulóver – Biztonság és Kényelem Egyben

A Portwest Lángálló, Antisztatikus Hi-Vis Pulóver egy kiváló választás mindazok számára, akiknek a munkahelyükön fokozott védelemre van szükségük a lángok, az elektromos ívek és az UV sugárzás ellen.

Kiváló védelem:

* Lángálló: A Modaflame™ Knit 300g anyag tűzálló, és ellenáll a lángoknak, megvédve Önt a tűzveszélyes helyzetekben.
* Antisztatikus: A pulóver antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, így megakadályozza a statikus elektromosság felgyülemlett energiájának kisülését, ami különösen fontos a robbanásveszélyes környezetben.
* UV védelem: Az anyag blokkolja az UV sugárzás 98%-át, védve Önt a nap káros hatásaitól.
* Elektromos ív védelem: A pulóver ellenáll az elektromos ívek hőhatásainak, ami különösen fontos az elektromos munkák során.
* Jól láthatóság: A pulóver lángmentes, jól láthatósági szalagokkal van ellátva, így Ön jól látható lesz a sötétben vagy a rossz látási viszonyok között is.

Kényelem és stílus:

* Kényelmes viselet: Az anyag könnyű és lélegző, így a pulóver kényelmes viseletet biztosít egész nap.
* Stílusos megjelenés: A pulóver modern és stílusos megjelenéssel rendelkezik, így Ön magabiztosan viselheti azt a munkahelyén.

A Portwest Lángálló, Antisztatikus Hi-Vis Pulóver a legjobb választás a biztonság és a kényelem szempontjából. Rendelje meg most és biztosítsa magának a legmagasabb szintű védelmet a munkahelyén!

Szín

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top