,

Portwest WX3 FR Hi-Vis T-Shirt

34595 Ft

Cikkszám: FR701 Kategóriák: ,

Portwest FR Hi-Vis T-Shirt – A tökéletes választás a láthatóság és a védelem érdekében

A könnyű modakril anyagból készült Portwest FR Hi-Vis T-Shirt kiváló mozgásszabadságot biztosít a szegmentált szalagos kialakításnak köszönhetően. Ez a stílusos, hosszú ujjú póló tökéletes választás a munkavégzéshez, hiszen tökéletes láthatóságot és védelmet nyújt veszélyes helyzetekben.

A lángálló tulajdonságok a mosási ciklusokkal sem csökkennek, így biztosítva a folyamatos védelmet. Védelmet nyújt sugárzó, konvektív és kontakt hő ellen. A hőillesztett, szegmentált fényvisszaverő szalag hozzáadott jól láthatóságot biztosít, még gyenge fényviszonyok között is.

Kényelmes kialakítása és a meleget és extra komfortot biztosító bordás mandzsetta gondoskodik a maximális kényelemről. A környakas kényelmes viseletet biztosít, míg az új modell friss és modern megjelenést kölcsönöz.

CE-CAT III, CE minősítéssel rendelkezik, és 40+ UPF minősítésű alapanyagból készült, amely az UV-sugarak 98%-át blokkolja.

A Portwest FR Hi-Vis T-Shirt a tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a láthatóság, a védelem és a kényelem a munkavégzés során.

Szín

,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top