,

Portwest WX3 FR Work Jacket

87325 Ft

Cikkszám: FR602 Kategóriák: ,

Portwest FR Munkakabát – A biztonság és a kényelem tökéletes kombinációja

A **Portwest FR Munkakabát** egy modern, lángálló kabát, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a tűzveszélyes környezetben dolgozók számára. Ez a kabát a saját **Modaflame 280gm** anyagunkból készült, amely kiváló lángálló tulajdonságokkal rendelkezik, és nem veszíti el védőképességét a mosási ciklusokkal.

Főbb jellemzők:

  • **Kiváló védelem:** A Modaflame 280gm anyag sugárzó, konvektív és kontakt hő ellen is védelmet nyújt.
  • **Kényelem és rugalmasság:** Az innovatív sztreccspanelek a kulcsfontosságú mozgási területeken kiváló kényelmet és rugalmasságot biztosítanak.
  • **Tökéletesen felszerelt:** A hátsó szellőzés, az állítható derékpánt, az előre behajlított ujjak és az állítható mandzsetta biztosítják a tökéletes illeszkedést és kényelmet.
  • **Praktikus tárolás:** A kabát 8 sokoldalú, praktikus tárolózsebekkel rendelkezik, beleértve egy cipzáras mellzsebet is.
  • **Láthatóság:** A hőillesztett, szegmentált fényvisszaverő szalag hozzáadott jól láthatóságot biztosít, míg a hátsó D-gyűrű kulcsoknak vagy azonosító kártyának is helyet biztosít.
  • **További funkciók:** 100% fémmentes, CE-CAT III, 40+ UPF minősítésű alapanyag, amely az UV-sugarak 98%-át blokkolja.

**A Portwest FR Munkakabát a tökéletes választás minden olyan szakember számára, aki a biztonságot és a kényelmet egyaránt fontosnak tartja a munkavégzés során.**

**Rendelje meg most a webáruházunkban!**

Szín

Méret

, , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top