,

Portwest Lángálló, antisztatikus overál

53797 Ft

BIZFLAME™ PLUS

Cikkszám: FR50 Kategóriák: ,

Portwest BizFlame™ Plus Lángálló Antisztatikus Overál – A maximális biztonság a munkában

A **Portwest BizFlame™ Plus overál** egy innovatív megoldás, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a lángok, statikus elektromosság és az UV sugárzás ellen. Kiváló választás minden olyan munkakörnyezethez, ahol ezek a veszélyek fennállnak, például nyílt tengeri olajkitermeléshez, hegesztéshez, vagy tűzveszélyes anyagokkal való munkavégzéshez.

Miért a BizFlame™ Plus overál?

* **Kiemelkedő lángállóság:** A BizFlame™ Plus egyedi tervezésű, 99% pamut és 1% szénszál felhasználásával készülő alapanyagból készült, amely kiváló lángállóságot biztosít.
* **Antisztatikus védelem:** Az overál antisztatikus tulajdonságai megakadályozzák a statikus elektromosság felhalmozódását, így minimalizálják a tűzveszély kockázatát.
* **UV védelem:** Az anyag blokkolja az UV sugárzás 98%-át, így védi a bőrt a káros sugárzástól.
* **Kiváló kényelem:** A pamut alapanyag légáteresztő, kényelmes viseletet biztosít, míg a speciális kialakítás biztosítja a maximális mozgásszabadságot.
* **Biztonságos kialakítás:** A fényvisszaverő csíkok növelik a láthatóságot, míg a kétutas cipzár, a két cipzáros mellzseb, a megerősített térdkialakítás és a térdpárnatartó zsebek a praktikumot szolgálják.
* **EN szabványoknak megfelelő:** Az overál minden vonatkozó EN szabványnak megfelel, így biztosítva a legmagasabb szintű biztonságot.

**A BizFlame™ Plus overál a tökéletes választás azoknak, akik a legmagasabb szintű védelmet keresik a tűz, a statikus elektromosság és az UV sugárzás ellen. Megbízhatóan szolgálja a biztonságát és a kényelmét a legveszélyesebb munkakörnyezetben is.**

Szín

, , , , , ,

Méret

, , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top