,

Portwest Lángálló, antisztatikus pulóver

40691 Ft

BIZFLAME™ KNIT

Cikkszám: FR12 Kategóriák: ,

Portwest Lángálló, Antisztatikus Pulóver – A biztonság és a kényelem tökéletes párosítása

A **Portwest FR védőruha-család** legújabb tagja, ez a környakas, kiváló minőségű pulóver **lángálló és antisztatikus alapanyagból** készült, speciális munkakörülményekre tervezve.

**Miért válaszd ezt a pulóvert?**

* **Kiváló védelem:** A pulóver védelmet nyújt **sugárzó, konvektív és kontakt hő** ellen, így biztonságban tudhatod magad a legveszélyesebb munkakörnyezetekben is.
* **Hosszantartó minőség:** A kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően a pulóver **kiváló szín- és mérettartó tulajdonságokkal** rendelkezik, melyek a mosási ciklusokkal sem csökkennek.
* **Kényelmes viselet:** A **lángálló, bordázott mandzsetta** extra biztonságot nyújt, miközben a **puha és kényelmes anyag** gondoskodik a maximális kényelemről.
* **Védelem az UV sugárzás ellen:** A pulóver **96%-ban blokkolja az UV sugárzást** (anyaga 50+ UPF értékkel rendelkezik), így még a szabadban végzett munka során is megvéd a nap káros sugarai ellen.

**A BIZFLAME™ KNIT technológia** garantálja a **legmagasabb szintű biztonságot és tartósságot**, így biztos lehetsz benne, hogy a pulóver hosszú távon megbízhatóan védi majd.

**Ne kockáztass a biztonságoddal! Válaszd a Portwest Lángálló, Antisztatikus Pulóvert és élvezd a maximális védelmet és kényelmet munkád során!**

Szín

Méret

, , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top