,

Portwest Állítható munkahelyzet beállító kötélzet

23622 Ft Bruttó ár (nettó 18600 Ft)

Körszövött kötél, Acélötvözet, hőkezelt

Cikkszám: FP26WHR Kategóriák: ,

Portwest Állítható Munkahelyzet Beállító Kötélzet – Biztonság és Kényelem Egyben

A Portwest Állítható Munkahelyzet Beállító Kötélzet egy nélkülözhetetlen eszköz minden olyan munkavállaló számára, akik magasságban dolgoznak. A 2 méter hosszú kötél **tetszőlegesen állítható** hosszának köszönhetően **sokoldalú felhasználást** biztosít, a munkavégzéshez optimális pozíciót biztosítva.

**A kötélzet főbb jellemzői:**

* **Kiváló minőségű kör szövött kötél:** A védőborításnak köszönhetően a kötélzet rendkívül tartós, hosszú élettartamot biztosítva.
* **Beállítható hossz:** A kötélzet hossza tetszőlegesen állítható, így a munkavállaló a saját igényeinek megfelelően tudja beállítani a munkahelyzetét.
* **Kapcsos horog és karabiner:** A biztonságos rögzítés érdekében a kötélzet kapcsos horoggal és karabinerrel van ellátva.
* **Ideális Portwest és más zuhanás gátló eszközökhöz:** A kötélzet kompatibilis a legtöbb zuhanás gátló eszközzel, így könnyedén integrálható a munkavállaló biztonsági rendszerébe.
* **Maximális terhelhetőség:** 100 kg
* **Igényes kiskereskedelmi kihelyezést segítő dobozba csomagolva:** A kötélzet praktikus és esztétikus dobozba van csomagolva, így ideális ajándéknak is.
* **Anyag:** Kör szövött kötél, acélötvözet, hőkezelt

**A Portwest Állítható Munkahelyzet Beállító Kötélzet:**

* **Biztonságos:** A kötélzet megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, így a munkavállalók biztonságban tudhatják magukat.
* **Kényelmes:** A kötélzet könnyű és rugalmas, így a munkavállaló kényelmesen tud dolgozni benne.
* **Praktikus:** A kötélzet sokoldalú felhasználása lehetővé teszi, hogy a munkavállaló a munkához legmegfelelőbb pozícióban dolgozzon.

**A Portwest Állítható Munkahelyzet Beállító Kötélzet a tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, akik magasságban dolgoznak és biztonságban szeretnék tudni magukat.**

Szín

Shopping Cart
Scroll to Top