,

Portwest Statikus kötél

15545 Ft Bruttó ár (nettó 12240 Ft)

Poliészter kötél, Ötvözött acél, hő kezelt

Cikkszám: FP20WHR Kategóriák: ,

Portwest Statikus Kötél – Biztonság és Kényelem Egyben

A **Portwest statikus kötele** a munkavédelmi felszerelések nélkülözhetetlen része, mely biztosítja a munkavállalók biztonságát veszélyes munkakörülmények között. A 150 cm-es kör szövött kötél kiváló minőségű poliészterből készült, mely rendkívül kopásálló és strapabíró.

**Kiváló tulajdonságai:**

* **Kopásálló védőgyűrűk:** Az extra védelem érdekében a kötél védőgyűrűkkel van ellátva, melyek meghosszabbítják élettartamát és biztosítják a tartósságot.
* **Karabiner és akasztóhorgos acélzár:** A biztonságos rögzítésért a kötél karabinerrel és akasztóhorgos acélzárral van ellátva, melyek hőkezelt acélból készültek, garantálva a maximális biztonságot.
* **Széles körben alkalmazható:** A kötél ideális minden Portwest és más zuhanásgátló eszközhöz, így biztosítja a munkavállalók biztonságát különböző munkakörülmények között.
* **Maximális terhelhetőség:** A kötél maximális terhelhetősége 100 kg, így biztosítja a maximális biztonságot még nagy terhelés esetén is.
* **Igényes kiskereskedelmi kihelyezést segítő dobozba csomagolva:** Az elegáns csomagolás megkönnyíti a termék kihelyezését és bemutatását.

**A Portwest statikus kötél a tökéletes választás:**

* **Építőipari munkákhoz:** A kötél biztonságos rögzítést biztosít a magasságban végzett munkákhoz, így biztosítva a munkavállalók biztonságát.
* **Ipari munkákhoz:** A kötél ideális a veszélyes munkakörülmények között végzett munkákhoz, például a magassági munkákhoz.
* **Más zuhanásgátló eszközökhöz:** A kötél kompatibilis a legtöbb zuhanásgátló eszközzel, így biztosítja a munkavállalók biztonságát.

**Ne kockáztassa a biztonságát! Válassza a Portwest statikus kötelét és biztosítsa a munkavállalók biztonságát!**

Szín

Shopping Cart
Scroll to Top