,

EV4 téli parka kabát

73457 Ft

Cikkszám: EV461 Kategóriák: ,

Téli Parka Kabát – A Hideg Ellensége

A tökéletes védelmet keresi a hideg, szeles és nedves időjárás ellen? Az Téli Parka Kabát a munkához és a szabadtéri tevékenységekhez egyaránt ideális választás.

Kiváló minőségű, vízálló és lélegző anyagból készült, ragasztott varratokkal, melyek megakadályozzák a víz behatolását. A környezettudatos szövet kivitelnek köszönhetően a víz egyszerűen lepereg a felületéről.

A sherpa bélésű belső oldalsó panelek maximális meleget biztosítanak, míg a lézervágott szellőzőnyílások gondoskodnak a megfelelő légáteresztésről. A modern, ergonomikus kialakítás kényelmes viseletet biztosít, a függőleges és vízszintes beállítással ellátott kapucni pedig tökéletesen véd a szél és a hó ellen.

A puha Insulatex bélés plusz meleget és kényelmet nyújt, a Flotec™ rendszer pedig a szellőzés és a légáteresztő képesség optimalizálásáért felelős. A vaskos belső terelőlemez fokozott kényelmet biztosít, a sisakkal kompatibilis kapucni pedig tökéletesen illeszkedik a fejhez.

Az Téli Parka Kabát aktív illeszkedéssel készült, fényvisszaverő nyomtatással a jobb láthatóságért. A tépőzáras, állítható mandzsetták biztosítják a biztonságos illeszkedést, a vízálló zippzárak pedig megakadályozzák a víz behatolását.

A kabát számos praktikus tároló zsebbel rendelkezik: oldalsó, zippzáros zsebek, zippzáras mellzseb, ujjzseb, valamint belső zsebek a biztonságos tárolásért. A zsinórral állítható szegély és a vágott szegély biztosítja a tökéletes illeszkedést és védelmet.

A viharlebenyes elülső rész védelmet nyújt az elemek ellen, míg a kiváló tapadású húzók minden zippzáron megkönnyítik a kezelést. Az állítható, formázott kapucni 7 praktikus tároló zsebbel rendelkezik, hogy minden szükséges dolgot kéznél tarthasson.

A CE minősítéssel és UKCA jelöléssel ellátott Téli Parka Kabát az új modell, mely a maximális védelmet és kényelmet nyújtja a hideg időjárás ellen.

Szín

,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top