,

EV4 Stretch szerviznadrág

44044 Ft57912 Ft

Titanmill Ultra Stretch: 92% Nylon, 8% Elasztán, 230g

Cikkszám: EV441 Kategóriák: ,

Stretch Szerviznadrág – A Mindennapi Munkához Tökéletes Társa

A **Stretch Szerviznadrág** a **praktikus funkcionalitás** és a **kiváló kényelem** tökéletes ötvözete. Ez a nadrág a **munkahelyen** és a **szabadidőben** is tökéletesen megállja a helyét, legyen szó akár **szerviz**, **építőipar**, vagy bármilyen **aktív** tevékenységről.

**Miért válassza az Stretch Szerviznadrágot?**

* **Többfunkciós tárolózsebek:** A nadrág számos zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szükséges eszközök és felszerelések praktikus tárolását.
* **Colstok tartó zseb:** A Colstokok biztonságos tárolására szolgáló zseb garantálja a szerszámok kéznél tartását.
* **Fényvisszaverő nyomtatás:** A nadrág fényvisszaverő elemekkel van ellátva, ami növeli a láthatóságot gyenge fényviszonyok között, biztosítva a biztonságot.
* **Szerszámhurok a derékpánton:** A szerszámhurok a derékpánton lehetővé teszi a munkaeszközök biztonságos tárolását, könnyen hozzáférhető helyen.
* **Karcsú szabás sztreccs panelekkel:** A nadrág karcsú szabása kényelmes viseletet biztosít, míg a sztreccs panelek a mozgásszabadságot garantálják.
* **Rejtett telefontartó zseb:** A rejtett telefontartó zseb biztonságosan tárolja a telefont, miközben megakadályozza a kiesését.
* **Térdvédő zsebek:** A térdvédő zsebek lehetővé teszik a térdvédők könnyű használatát és a térd védelmét.
* **Szellőzőcsatornák:** A szellőzőcsatornák javítják a légáteresztő képességet, biztosítva a kényelmet még meleg időben is.
* **Titanmill Ultra Stretch anyag:** A 92% Nylon és 8% Elasztán keverékből készült anyag tartós, rugalmas és kényelmes.

**Az Stretch Szerviznadrág a tökéletes választás azoknak, akiknek a kényelem, a funkcionalitás és a biztonság a legfontosabb.**

Szín

,

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top