,

Portwest CT Cut C21 Nitrile Glove

5791 Ft

DyUltra

Portwest CT Cut – A tökéletes választás az élelmiszeripar igényes munkáihoz!

A **Portwest CT Cut** egy **speciálisan az élelmiszeripar szigorú követelményeinek** megfelelően tervezett, **strapabíró és funkcionális védőkesztyű**, amely minden vonatkozó munkakörülményhez ideális megoldást kínál.

**A CT Cut kiemelkedő tulajdonságai:**

* **Nitrile Glove C szintű vágásbiztosság:** A kesztyű **kiváló védelmet nyújt a vágások ellen**, garantálva a biztonságos munkavégzést.
* **21 gauge bélés kiváló kézügyességért:** A vékony bélés **kényelmes viseletet** biztosít és **nem befolyásolja a kézügyességet**, így a munka precízen végezhető.
* **5. szintű kézügyességi szint:** A kesztyű **maximális kézügyességet** biztosít, így a finom, precíz munkák is könnyedén elvégezhetők.
* **Érintőképernyő-kompatibilis:** A CT Cut **használható a legtöbb érintőképernyős eszközzel**, így a munkafolyamatok során nincs szükség a kesztyű levételére.
* **Üveg- és acélszálaktól mentes:** A kesztyű **nem tartalmaz üveg- és acélszálakat**, így csökkenti a bőrirritáció kockázatát.
* **10 mosásig megőrzi a vágási teljesítményt:** A kesztyű **mosható**, így többször is használható, miközben a vágási teljesítménye megmarad.
* **Új modell CE minősítéssel és UKCA jelöléssel:** A CT Cut megfelel a **legújabb biztonsági előírásoknak**, garantálva a maximális biztonságot.
* **Kiakasztható kisker csomagolás:** A kesztyű **könnyen kiakasztható és tárolható**, így a munkahelyen mindig kéznél van.

**A Portwest CT Cut a tökéletes választás** élelmiszeripari dolgozók, hentesek, szakácsok és minden olyan szakember számára, akiknek **biztonságos és kényelmes védőkesztyűre** van szükségük.

Szín

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top