,

Portwest Slim Fit Super Work nadrág

21641 Ft

93% újrahasznosított poliészter, 7% elasztán 195g

Cikkszám: CD886 Kategóriák: ,

Portwest Slim Fit Super Work Nadrág – A Kényelem és a Funkcionalitás Tökéletes Kombinációja

A **Portwest Slim Fit Super Work nadrág** a munkahelyi kényelem és a praktikus tárolási lehetőségek tökéletes kombinációját kínálja. Ez a nadrág a **slim fit** kialakításának köszönhetően kiválóan illeszkedik a testhez, biztosítva a maximális mozgásszabadságot és kényelmet.

Miért Válassza a Portwest Slim Fit Super Work Nadrágot?

* **Kivételes kényelem:** Az oldalsó elasztikus és 4 irányban nyúló sztreccs anyagnak köszönhetően ez a nadrág a nap bármely szakaszában kényelmes viseletet biztosít.
* **Fenntartható megoldás:** Ez a nadrág **31 újrahasznosított PET-palackból** készült, így hozzájárul a környezet védelméhez.
* **Praktikus tárolási lehetőségek:** A 4 zseb, köztük a zippzáras oldalsó zseb, elegendő helyet biztosít a szükséges eszközök tárolásához.
* **Kiváló tartósság:** A **93% újrahasznosított poliészter és 7% elasztán** keverékből készült anyag rendkívül tartós és kopásálló, így hosszú éveken át szolgálja Önt.
* **UV-védelem:** A 40+ UPF minősítésű alapanyag az UV-sugarak 98%-át blokkolja, így Ön biztonságban lehet a nap káros hatásai ellen.

Még több előny:

* **4 irányban nyúló anyag:** a nagyobb mozgásszabadság és a kényelem érdekében.
* **Slim fit design:** a kivételes komfortért.

Ne várjon tovább! Rendelje meg most a **Portwest Slim Fit Super Work nadrágot** és élvezze a kényelmet, a funkcionalitást és a fenntarthatóságot a munkahelyen!

Szín

, , , , ,

Méret

, , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top