,

Portwest MeshAir Pro hosszú ujjú kabát

13411 Ft14173 Ft

Kingsmill anyag, 65% poliészter 35% pamut, Texpel bevonattal, 190g

Cikkszám: C838 Kategóriák: ,

Portwest MeshAir Pro Hosszú Ujjú Kabát – A tökéletes választás a melegben dolgozóknak!

A **Portwest MeshAir Pro Hosszú Ujjú Kabát** a **kényelem** és a **praktikum** tökéletes kombinációja. Ergonomikus kialakításával **karcsú sziluettet** biztosít, miközben **szabad mozgást** tesz lehetővé. A **dupla gombos rejtett záródás** és a **kötény akasztó fül** a nyak hátsó részén praktikus megoldások a mindennapi munkavégzéshez.

A **nagy méretű MeshAir Pro panelek** **kiváló légáteresztést** biztosítanak, így biztos lehet benne, hogy **még a legmelegebb időben is kellemesen érzi magát** a munkában. A **rejtett patentos záródás** a **Francia mandzsettán** és az **ujjzseb** további kényelmet nyújtanak, míg a **MeshAir™ szellőző hálós kialakítás** gondoskodik a **folyamatos levegőáramlásról**.

A **Kingsmill anyag** (65% poliészter, 35% pamut, Texpel bevonattal, 190g) **tartós** és **könnyen tisztítható**, így a kabátot hosszú ideig használhatja. A **slim fit szabás** pedig **stílusos megjelenést** biztosít.

**Tökéletes választás:**

* Építőiparban
* Ipari területeken
* Szállítmányozásban
* Kertészetben
* Minden olyan munkakörben, ahol fontos a kényelem és a szellőzés.

**Rendelje meg most a Portwest MeshAir Pro Hosszú Ujjú Kabátot és élvezze a kényelmet, a stílust és a hatékony védelmet a melegben!**

Szín

, ,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top