,

Portwest Stretch Mesh Air Pro Short Sleeve Jacket

16307 Ft16764 Ft

Cikkszám: C746 Kategóriák: ,

Portwest Stretch Mesh Air Pro Rövid Ujjú Kabát – Kiváló Szellőzés és Kényelem

Keresse a maximális kényelmet és teljesítményt a munkahelyen? A Portwest Stretch Mesh Air Pro Rövid Ujjú Kabát tökéletes választás minden olyan szakember számára, akiknek fontos a kényelmes viselet és a kiváló szellőzés.

Ez a kabát tartós poliészter/pamut szövetből készült, amely nagy teljesítményt és maximális viselési komfortot biztosít. A MeshAir™ szellőzőhálós szövet gondoskodik a légáram fokozásáról, így Ön még meleg időben is hűvösen és szárazon maradhat.

A Slim fit kialakítás kivételes kényelmet biztosít, míg a rejtett patentos elülső rész könnyű hozzáférést biztosít. Az ujjzseb praktikus tárolóhelyet nyújt, míg a külső akasztófül lehetővé teszi a kötény biztonságos elhelyezését. Egy zseb gondoskodik a biztonságos tárolásról.

A prémium folttaszító bevonat taszítja az olajat, a vizet és a szennyeződést, így a kabát hosszabb ideig tiszta és szép marad.

Az új modell modern megjelenésével és kiváló tulajdonságaival biztosan Ön is elégedett lesz!

Rendelje meg most a Portwest Stretch Mesh Air Pro Rövid Ujjú Kabátot, és tapasztalja meg a munkaruházat kényelmét és funkcionalitását!

Szín

,

Méret

, , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top