,

Portwest Combat nadrág

11125 Ft

65% poliészter / 35% pamut 245g/m

Cikkszám: C701 Kategóriák: ,

Portwest Combat nadrág – Strapabíró és praktikus munkaruha

A **Portwest Combat nadrág** egy klasszikus és modern munkaruha, amely tökéletes választás minden olyan szakember számára, akiknek **strapabíró és kényelmes** munkaruhára van szükségük.

**A nadrág előnyei:**

* **Strapabíró Kingsmill szövetből készült (65% poliészter / 35% pamut), 245g/m² súlyú.** Ez a szövet kiváló szilárdságot és tartósságot biztosít, így a nadrág hosszú ideig szolgálhatja a viselőjét.
* **6 darab többfunkciós, praktikus, tépőzáras tárolózsebbel ellátott.** A zsebek lehetővé teszik a szükséges szerszámok és kellékek biztonságos és könnyen hozzáférhető tárolását.
* **Minden fontos helyen megerősített.** A nadrág erősített varrásokkal és megerősített anyagokkal rendelkezik a kritikus területeken, hogy ellenálljon a kopásnak és a szakadásnak.
* **UV sugárzás 96%-át blokkolja (50+ UPF értékkel rendelkezik).** Ez a tulajdonság védi a viselőt a nap káros sugárzásaitól.
* **Biztonsági és őrző-védő cégeknek ajánlott munkaruha.** A nadrág strapabíró és praktikus kialakítása ideális választás a biztonsági és őrző-védő szakmák számára.

**A Combat nadrág tökéletes választás minden olyan szakember számára, akiknek:**

* **Strapabíró és tartós munkaruhára van szükségük.**
* **Szükségük van a szerszámok és kellékek biztonságos tárolására.**
* **Védeni akarják magukat a nap káros sugárzásaitól.**

**Rendelje meg most a Portwest Combat nadrágot és élvezze a kiváló minőséget és a kényelmet!**

Szín

, ,

Méret

, , , , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top