,

Portwest Jól láthatósági bomber munkavédelmi dzseki

41910 Ft47244 Ft

100% poliészter

Cikkszám: C465 Kategóriák: ,

Portwest Jól Láthatósági Bomber Munkavédelmi Dzseki – A Sokoldalúság és a Védelem Tökéletes Kombinációja

A **Portwest Jól Láthatósági Bomber Munkavédelmi Dzseki** a **tökéletes választás minden időjárási körülményhez** a sokoldalúsága és a kiváló védelme miatt. Ez a **háromfunkciós kabát** a **folttaszító poliészter/poliuretán külső anyagának** köszönhetően kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek, a **meleg poliészter bélés** pedig kellemes melegséget biztosít a hidegebb napokon.

**A kivehető bélés, a levehető gallér és a lecipzározható ujjak** lehetővé teszik, hogy a dzsekit a **különböző időjárási körülményekhez igazítsa**, így egész évben kényelmesen viselhető. A **ragasztott varrások** extra védelmet nyújtanak, miközben a **8 sokoldalú, praktikus tárolózseb** és a **kétutas cipzár** biztosítja a gyors és könnyű hozzáférést a fontos tárgyakhoz. A **kötött mandzsetta** és az **állítható kapucni** kényelmet biztosít, és hatékonyan véd a szél és az eső ellen.

**A Portwest Jól Láthatósági Bomber Munkavédelmi Dzseki** a **kényelem, a védelem és a sokoldalúság tökéletes kombinációja** minden olyan munkavállaló számára, akiknek **biztonságban és kényelmesen kell dolgozniuk** a legkülönbözőbb időjárási körülmények között.

Főbb jellemzők:

* **Háromfunkciós kabát:** kivehető bélés, levehető gallér és lecipzározható ujjak
* **Folttaszító poliészter/poliuretán külső anyag**
* **Meleg poliészter bélés**
* **Ragasztott varrások**
* **8 sokoldalú, praktikus tárolózseb**
* **Kétutas cipzár**
* **Kötött mandzsetta**
* **Állítható kapucni**
* **100% poliészter**

**Válassza a Portwest Jól Láthatósági Bomber Munkavédelmi Dzsekit, és biztosítsa magának a maximális védelmet és kényelmet a munkahelyen!**

Szín

, , , ,

Méret

, , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top