,

Portwest Bromley séf nadrág

10668 Ft

100% pamut

Cikkszám: C079 Kategóriák: ,

Portwest Bromley Szef Nadrág – Kényelmes és Stílusos Munkaruha

A **Portwest Bromley Szef Nadrág** a tökéletes választás minden szakácsnak és séfnek, akik a kényelmet és a stílust is fontosnak tartják a munkaruha kiválasztásakor.

**Prémium minőségű anyagból:** A nadrág 100% magas minőségű pamutból készült, ami biztosítja a kiváló légáteresztő képességet és a kényelmet egész napon át. A pamut természetes anyag, így nem irritálja a bőrt, és ideális a meleg konyhai környezetben is.

**Kényelmes viselet:** A nadrág teljesen gumírozott derékkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik minden testalkathoz. A cipzáros záródás biztosítja a biztonságos illeszkedést, míg a farzseb praktikus tárolóhelyet biztosít a késeknek és egyéb eszközöknek.

**Stílusos és sokoldalú:** A Bromley Szef Nadrág unisex fazonú, így mind a férfiak, mind a nők számára ideális választás. A stílusos dizájn és a klasszikus színválaszték lehetővé teszi, hogy a nadrágot bármilyen konyhai környezetben viseljék.

**Főbb jellemzők:**

* 100% pamut
* Teljesen gumírozott derék
* Cipzáros záródás
* Farzseb
* Unisex fazon
* Kényelmes és légáteresztő
* Stílusos dizájn

**A Bromley Szef Nadrág a tökéletes munkaruha minden szakácsnak és séfnek, akik a kényelmet, a stílust és a tartósságot keresik egy nadrágban.**

Szín

,

Méret

, , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top