,

Portwest Róma kapucnis pulóver

13411 Ft

65% poliészter, 35% pamut

Cikkszám: B302 Kategóriák: ,

Portwest Róma Kapucnis Pulóver – Stílus és Praktikum Egyben

A Portwest Róma kapucnis pulóver a stílus és a praktikum tökéletes ötvözete, amely tökéletes választás a mindennapi munkához. Puha, kényelmes alapanyagból készült, amely garantálja a maximális komfortot egész napra. A poliészter tartalma biztosítja az extrém tartósságot és a strapabíróságot, így biztos lehetsz benne, hogy a pulóver hosszú ideig hű társad lesz.

Főbb Jellemzők:

* Kényelmes és Puha: A puha, kényelmes alapanyag gondoskodik a maximális kényelemről, így egész napra biztosít kellemes viseletet.
* Extrém Tartós és Strapabíró: A poliészter tartalma biztosítja a kiváló tartósságot és a strapabíróságot, így a pulóver hosszú időn át szolgál majd.
* Nagyméretű Kenguruzseb: A praktikus, nagyméretű kenguruzseb ideális hely a telefonod, pénztárcád vagy egyéb apróságaid tárolására.
* Bordázott Szegély és Mandzsetta: A bordázott szegély és mandzsetta biztosítja a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.
* UV Védelem: Az anyag az UV sugárzás 98%-át blokkolja, így a napsugárzás elleni védelemről is gondoskodik.
* Anyagösszetétel: 65% poliészter, 35% pamut

A Portwest Róma kapucnis pulóver tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a stílus. Rendelj most és élvezd a kiváló minőségű munkaruházat előnyeit!

Szín

,

Méret

, , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top