,

Portwest Merinói gyapjú terített nyakú hosszú ujjú póló

28956 Ft

Cikkszám: B183 Kategóriák: ,

Portwest Merinói Gyapjú Terített Nyakú Hosszú Ujjú Póló – A Kényelem és a Hővédelem Tökéletes Kombinációja

**Keresse a legkiválóbb munkaruházatot, mely kényelmes, tartós és a legkeményebb körülmények között is megbízható?** Akkor a Portwest Merinói Gyapjú Terített Nyakú Hosszú Ujjú Póló a tökéletes választás Önnek!

**Ez a póló kiváló hővédelmet nyújt, miközben elvezeti a nedvességet a testtől, így Ön hűvös, száraz és kényelmes maradhat a munka során.** A merinói gyapjú természetes tulajdonságai biztosítják a kényelmet és a tartósságot, miközben a póló antibakteriális és szagsemlegesítő tulajdonságai révén friss és kellemes viseletet biztosít egész nap.

**Íme a Portwest Merinói Gyapjú Terített Nyakú Hosszú Ujjú Póló főbb előnyei:**

* **Fokozott hővédelem:** A merinói gyapjú természetes szigetelő tulajdonságai révén a póló melegen tartja Önt a hideg időben.
* **Kiváló nedvességelvezetés:** A gyapjú természetes nedvességelvezető tulajdonságai révén a póló szárazon tartja Önt, még intenzív munka során is.
* **Kényelmes kialakítás:** A póló kényelmesen illeszkedik a testhez, így nem korlátozza a mozgást.
* **Erőszakmentesen előállított:** A termék gyártása során a környezet védelme és az állatok jóléte volt a legfontosabb szempont.
* **Minden évszakban ideális:** A póló kényelmes viseletet biztosít mind a hideg, mind a meleg időjárásban.
* **Könnyű súly:** A póló nem terheli a testét, így egész nap kényelmesen viselheti.
* **Szagsemlegesítő:** A merinói gyapjú természetes tulajdonságai révén a póló nem fog szaglani, még intenzív munka során sem.
* **Rendkívül tartós:** A póló tartós anyagból készült, így hosszú ideig fogja szolgálni Önt.
* **Antimikrobiális tulajdonságok:** A póló véd a baktériumoktól és a gombáktól, így egészségesen maradhat a munka során.
* **Új modell:** A póló a legújabb divat trendeknek megfelelően lett tervezve.
* **Kiskereskedelmi kihelyezést segítő doboz:** Könnyen árusítható a kiskereskedelmi üzletekben.

**A Portwest Merinói Gyapjú Terített Nyakú Hosszú Ujjú Póló tökéletes választás minden olyan munkavállaló számára, akiknek a kényelem, a hővédelem és a tartósság a legfontosabb.** Rendelje meg most, és élvezze a kényelmet és a biztonságot a munka során!

Szín

Méret

, , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top