,

BASE i-Bit munkavédelmi szandál S1P ESD SRC

56388 Ft

Mikroszál

Cikkszám: B1205 Kategóriák: ,

BASE i-Bit Munkavédelmi Szandál – Biztonság és Kényelem Egyben

A BASE i-Bit munkavédelmi szandál a **biztonság és a kényelem** tökéletes ötvözete, amely ideális választás a **különböző iparágakban** dolgozók számára. A szandál **mikroszálas felsőrésszel** rendelkezik, amely **lélegző** és **kellemes tapintású**, így egész nap kényelmesen viselhető.

**Munkavédelmi Jellemzők:**

* **S1P védelmi osztály:** A szandál megfelel az S1P szabványnak, így biztosítja a **talpát szúrás elleni védelmet**, a **kompozit orrvédelem** pedig megvédi a lábujjakat.
* **ESD tulajdonság:** Az ESD védelemmel ellátott szandál megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását, így ideális a **szenzitív elektronikai környezetben** dolgozók számára.
* **SRC csúszásgátló talp:** A SRC minősítésű talp biztosítja a **kiváló tapadást** különböző felületeken, így növeli a biztonságot munkavégzés közben.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** A sarokban elhelyezett ütéscsillapító elem csökkenti a **terhelést a lábakon**, így egész nap kényelmesen dolgozhat.
* **Orrborítás:** A szandál orrborítással rendelkezik, amely extra védelmet nyújt a lábujjaknak.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** A szandál egyedi kialakítású talpát **antisztatikus** és **szénhidrogéneknek ellenálló** anyagból készítették, így ideális a **különböző ipari környezetekben** történő használatra.
* **SlimCap technológia:** A SlimCap technológia lehetővé teszi, hogy a szandál **vékonyabb és kényelmesebb** legyen, ugyanakkor megőrzi a szükséges védelmet.
* **Fresh’n Flex talpátszúrás elleni védelem:** A Fresh’n Flex technológia biztosítja a **talpát szúrás elleni védelmet**, miközben **lélegző** és **kényelmes** marad.
* **AirTech+TPU-Skin technológia:** Az AirTech+TPU-Skin technológia biztosítja a **fáradtsággátló** tulajdonságokat, így egész nap kényelmesen dolgozhat.
* **Férfi és női lábnak megfelelő kapli szélesség:** A szandál **külön kapli szélességgel** is választható, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet.

**Javasolt Felhasználási Területek:**

* Elektronika
* Könnyűipar
* Kereskedelem
* Szolgáltatóipar
* Logisztika

**Felhasznált Anyagok és Technológiák:**

* Felsőrész: Mikroszálas microfibre
* Bélés: SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológiával
* Kapli: SlimCap technológiával
* Középtalp: Fresh’n Flex talpátszúrás elleni védelemmel
* Talp: Fáradtsággátló AirTech+TPU-Skin technológiával

**A BASE i-Bit munkavédelmi szandál a tökéletes választás azoknak, akik **biztonságos**, **kényelmes** és **strapabíró** munkavédelmi cipőt keresnek.**

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top