,

BASE K-Energy munkavédelmi cipő S3 HRO SRC

93726 Ft

Vízálló textil

Cikkszám: B1007 Kategóriák: ,

BASE K-Energy Munkavédelmi Cipő – A Biztonság és Kényelem Tökéletes Összehangolása

A BASE K-Energy munkavédelmi cipő a **magas szintű biztonság** és **kiváló kényelem** tökéletes kombinációját kínálja. **Vízálló** textil felsőrésze, **BOA-technológiás** fűzőmegoldása és **alumínium orrvédelme** biztosítja a lábad védelmét minden körülmények között.

**Főbb jellemzők:**

* **Magas vízállóság:** A vízhatlan textil felsőrész megvédi a lábadat a nedvességtől, még a legkeményebb munkakörülmények között is.
* **BOA-technológiás fűző:** A BOA rendszer biztosítja a cipő tökéletes illeszkedését, miközben gyors és egyszerű be- és kikapcsolást tesz lehetővé.
* **Alumínium orrvédelem:** Az alumínium orrvédelem könnyű és erős, védelmet nyújt a leeső tárgyak okozta sérülések ellen.
* **Kompozit talpátszúrás elleni védelem:** A kompozit talpbetét védelmet nyújt a talpátszúrás ellen, miközben könnyű és rugalmas marad.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** A sarokban elhelyezkedő ütéscsillapító rendszer csökkenti a lábadra nehezedő terhelést, így a munka során is kényelmesen érezheted magad.
* **Orrborítás:** Az orrborítás növeli a cipő tartósságát és ellenállását a kopásnak.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** A speciális talp biztosítja a biztonságos és stabil lépést, valamint véd a statikus elektromosság és a szénhidrogének ellen.
* **SlimCap technológia:** A SlimCap technológia biztosítja a cipő optimális illeszkedését, miközben lehetővé teszi a láb szabad mozgását.
* **Fresh’n Flex talpátszúrás elleni védelem:** A Fresh’n Flex talpbetét szagtalanító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, így a lábad egész nap friss és száraz marad.
* **AirTech dupla sűrűségű PU/HRO gumi i-daptive technológiával:** Az AirTech talp biztosítja a kényelmet és a maximális tapadást a különböző felületeken.
* **Férfi és női lábnak megfelelő kapli szélességgel választható:** A cipő férfi és női lábméretben kapható, és a kapli szélessége is állítható a tökéletes illeszkedés érdekében.

**Javasolt felhasználási területek:**

* Nehézipar
* Fémipar
* Építőipar

**A BASE K-Energy munkavédelmi cipő a tökéletes választás azoknak, akiknek a biztonság és a kényelem a legfontosabb.**

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top