,

BASE K-Step/K-Speed/K-Move munkavédelmi cipő S1P HRO SRC

71018 Ft

Légáteresztő technikai textil

Cikkszám: B1004 Kategóriák: ,

BASE K-Step/K-Speed/K-Move Munkavédelmi Cipő – Biztonság és Kényelem Egyben

A **BASE K-Step/K-Speed/K-Move munkavédelmi cipő** a **S1P HRO SRC** szabványnak megfelelően lett tervezve, hogy a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet biztosítsa Önnek munka közben. Ez a cipő ideális választás a **könnyűiparban, a mezőgazdaságban és a logisztikában** dolgozók számára, akiknek fontos a biztonságos és kényelmes munkavégzés.

Kiemelkedő Jellemzők:

* **Légáteresztő technikai textil felsőrész:** A cipő felsőrésze légáteresztő anyagból készült, így Ön egész nap friss és száraz lábbal dolgozhat.
* **Alumínium orrvédelem:** Az alumínium orrvédelem hatékonyan védi a lábujjait a sérülésektől.
* **Kompozit talpátszúrás elleni védelem:** A kompozit talpátszúrás elleni védelem megakadályozza, hogy éles tárgyak átszúrják a talpát.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** A sarokban található ütéscsillapító rendszer csökkenti a rázkódást, így a lábai kevésbé fáradnak el.
* **Orrborítás:** Az orrborítás növeli a cipő tartósságát.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** Az egyedi kialakítású talp biztosítja a biztonságos tapadást, és ellenáll a szénhidrogéneknek.
* **Férfi és női kapli szélesség:** A cipő férfi és női lábhoz is kapható, így biztosan megtalálja a megfelelő méretűt.
* **SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológia:** A SmellStop technológia megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.
* **Fres’n Flex technológia:** A Fres’n Flex technológia biztosítja a cipő kényelmét és rugalmasságát.
* **AirTech dupla sűrűségű PU/HRO gumi i-daptive technológia:** Az AirTech technológia biztosítja a cipő kényelmét, rugalmasságát és tartósságát.

**A BASE K-Step/K-Speed/K-Move munkavédelmi cipő kiváló választás mindazok számára, akik biztonságos, kényelmes és tartós munkavédelmi cipőt keresnek.**

**Rendelje meg most és élvezze a munka kényelmét!**

Szín

, , ,

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top