,

BASE Oren Top munkavédelmi bakancs S3 SRC

46482 Ft

Vízálló technikai textil

Cikkszám: B0979 Kategóriák: ,

BASE Oren Top – Munkahelyi biztonság és kényelem a legmagasabb szinten

A **BASE Oren Top munkavédelmi bakancs** a **könnyűipar, kereskedelem, szolgáltatóipar, logisztika** és akár az **építőipar** számára is kiváló választás. Magasabb vízálló képességű technikai textil felsőrésze megvéd a nedvességtől, miközben a **kompozit orrvédelem** és a **kompozit talpátszúrás elleni védelem** gondoskodik a maximális biztonságról.

**Kiemelkedő tulajdonságok:**

* **Vízálló technikai textil felsőrész:** Kiváló védelmet nyújt a nedvesség ellen, így szárazon és kényelmesen tarthatja lábát egész nap.
* **SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológia:** Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, és biztosítja a friss illatot.
* **SlimCap technológia:** A kapli egyedi kialakítása biztosítja a kényelmet és a megfelelő illeszkedést.
* **Fresh’n Flex talpátszúrás elleni védelem:** Védelmet nyújt a talpátszúrás ellen, biztosítva a biztonságot és a kényelmet.
* **AirTech egysűrűségű technológia:** A talp fáradtsággátló funkcióval rendelkezik, így egész nap kényelmesen dolgozhat.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** Biztonságos és tartós viseletet biztosít.
* **Férfi és női lábnak megfelelő kapli szélesség:** Kiválaszthatja a lábához illő kapli szélességet.

**A BASE Oren Top munkavédelmi bakancs** a **kényelmet, biztonságot és tartósságot** ötvözi, így ideális választás minden olyan munkavállaló számára, akiknek fontos a lábvédelem és a kényelem a munkahelyen.

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top