,

BASE Oren munkavédelmi cipő S3 SRC

43586 Ft

Vízálló technikai textil

Cikkszám: B0978 Kategóriák: ,

BASE Oren Munkavédelmi Cipő – A kényelem és a biztonság tökéletes harmóniája

A **BASE Oren munkavédelmi cipő** a **vízálló technikai textil felsőrésszel** és a **kompozit orr- és talpátszúrás elleni védelemmel** garantálja a lábfej maximális biztonságát és kényelmét.

**Kiemelt tulajdonságok:**

* **Vízálló technikai textil:** A cipő felsőrésze vízálló technikai textilből készült, amely megvédi a lábat a nedvességtől és a szennyeződéstől.
* **Kompozit orrvédelem:** A könnyű és vékony kompozit orrvédelem maximális védelmet nyújt a lábujjak számára ütközés esetén.
* **Kompozit talpátszúrás elleni védelem:** A kompozit talpátszúrás elleni védelem megakadályozza, hogy éles tárgyak átszúrják a talpat.
* **SmellStop technológia:** A bélés SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológiával van ellátva, így a cipő hosszabb ideig friss marad.
* **SlimCap technológia:** A SlimCap technológiával készült kapli kényelmes és tartós.
* **Fresh’n Flex talpátszúrás elleni védelem:** A Fresh’n Flex középtalp talpátszúrás elleni védelmet biztosít.
* **AirTech talp:** Az AirTech talp fáradtsággátló egysűrűségű technológiával készült, így a cipő kényelmes viseletet biztosít egész napra.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** A talp antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló, így a cipő biztonságosan használható különböző munkakörülmények között.
* **Férfi és női kapli szélesség:** A cipő férfi és női kapli szélességgel is választható, így mindenki megtalálhatja a lábához illő méretet.

**Javasolt felhasználási területek:**

* Könnyűipar
* Kereskedelem
* Szolgáltatóipar
* Logisztika
* Építőipar

**A BASE Oren munkavédelmi cipő a tökéletes választás azoknak, akik kényelmes, biztonságos és tartós cipőt keresnek.**

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top