,

BASE Kuma munkavédelmi cipő S2 SRC

42824 Ft

Vízálló mikroszál

Cikkszám: B0962 Kategóriák: ,

BASE Kuma Munkavédelmi Cipő – Biztonság és Kényelem Egyben

A BASE Kuma munkavédelmi cipő egy kiváló választás azoknak, akiknek vízálló, kényelmes és biztonságos munkavédelmi cipőre van szükségük. A cipő kompozit orrvédelemmel és kompozit talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik, így a legveszélyesebb munkahelyeken is megvédi a lábát.

Kiemelkedő tulajdonságai:

* Vízálló mikroszálas felsőrész: Megvédi a lábát a nedvességtől, így szárazon és kényelmesen tarthatja egész nap.
* SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológia: A bélésben található speciális anyagok megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, így a cipő mindig friss és kellemes illatú marad.
* SlimCap technológia: A kapli ergonomikus kialakítása biztosítja a láb kényelmét és támogatását.
* AirTech egysűrűségű technológia: A talpban található speciális légpárnák biztosítják a maximális ütéscsillapítást, így a láb egész nap kényelmesen fogja érezni magát.
* Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp: A talp speciális kialakítása megakadályozza a statikus elektromosság felgyülemlését, és ellenáll a szénhidrogéneknek, így a cipő biztonságosan használható különféle ipari környezetekben.
* Férfi és női lábnak megfelelő kapli szélesség: A cipő külön kapli szélességgel is választható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést minden lábmérethez.

Javasolt felhasználási területek:

* Élelmiszeripar
* Könnyűipar
* Egészségügy
* Gyógyszeripar
* Mezőgazdaság

A BASE Kuma munkavédelmi cipő a tökéletes választás azoknak, akiknek a biztonság, a kényelem és a tartósság a legfontosabb!

Szín

,

Méret

, , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top