,

BASE Izar munkavédelmi bakancs S3 CI SRC

41148 Ft

Vízálló mikroszál

Cikkszám: B0951 Kategóriák: ,

BASE Izar Munkavédelmi Bakancs – Biztonság és Kényelem Egyben

A **BASE Izar munkavédelmi bakancs** a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet nyújtja a munkahelyen, legyen szó nehéziparról, fémiparról, könnyűiparról, mezőgazdaságról vagy építőiparról. A **vízálló mikroszál felsőrész** biztosítja a lábfejed szárazságát és védelmét, míg a **kompozit orrvédelem** és a **kompozit talpátszúrás elleni védelem** a lábujjak és a talp biztonságát garantálja.

**Kiemelkedő tulajdonságok:**

* **Magasabb vízálló tulajdonság:** A mikroszál felsőrésznek köszönhetően a lábad száraz marad, még nedves környezetben is.
* **Kompozit orrvédelem és talpátszúrás elleni védelem:** A lábujjak és a talp maximális védelme a munkahelyi veszélyek ellen.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** A saroknál elhelyezett ütéscsillapító rendszer csökkenti a terhelést és a fáradtságot.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** A speciális talp biztosítja a biztonságot és a kényelmet csúszós felületeken is.
* **SlimCap technológia:** A kapli a férfi és női lábnak megfelelő külön szélességgel is választható, így tökéletes illeszkedést biztosít.
* **SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológia:** A bélés megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.
* **Fres’n Flex technológia:** A középtalp rugalmas és kényelmes viseletet biztosít.
* **AirTech egysűrűségű technológia:** A talp a fáradtsággátló hatásának köszönhetően hosszú ideig kényelmes viseletet biztosít.

**A BASE Izar munkavédelmi bakancs a tökéletes választás mindazok számára, akik biztonságos és kényelmes munkavégzésre vágynak!**

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top