,

BASE Be-Dry Mid/Be-Rock munkavédelmi bakancs S3 HRO HI CI WR SRC

81534 Ft

Vízálló színbőr H2st0p membránnal

Cikkszám: B0895 Kategóriák: ,

BASE Be-Dry Mid/Be-Rock Munkavédelmi Bakancs – A biztonság és a kényelem tökéletes párosítása

A **BASE Be-Dry Mid/Be-Rock** munkavédelmi bakancs a **legmagasabb szintű védelmet** nyújtja a **nehéz munkakörülmények** között is. A **vízálló színbőr felsőrész** és a **H2st0p membrán** biztosítja a láb szárazságát és kényelmét, még a legrosszabb időjárási viszonyok között is. **Kompozit orrvédelem** és **kompozit talpátszúrás elleni védelem** garantálja a láb biztonságát, míg az **ütéscsillapítás a saroknál** csökkenti a fáradtságot.

A **SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális** technológiával ellátott bélés gondoskodik a lábak frissességéről, a **SlimCap** technológia pedig a tartós kopásállóságról. A **AirTech dupla sűrűségű PU/HRO** gumi és **Life Plus** technológiával készült talp kiváló tapadást és kényelmet biztosít minden felületen.

**A BASE Be-Dry Mid/Be-Rock bakancs** **antisztatikus** és **szénhidrogéneknek ellenálló** tulajdonságokkal rendelkezik, így tökéletes választás a **nehézipar**, **fémipar**, **könnyűipar**, **mezőgazdaság** és **építőipar** számára.

**Főbb jellemzők:**

* Vízálló színbőr felsőrész H2st0p membránnal
* Kompozit orrvédelem és kompozit talpátszúrás elleni védelem
* Ütéscsillapítás a saroknál
* SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális bélés
* SlimCap technológiával ellátott kapli
* AirTech dupla sűrűségű PU/HRO gumi és Life Plus technológiával készült talp
* Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp

**Válassza a BASE Be-Dry Mid/Be-Rock munkavédelmi bakancsot, és élvezze a biztonság, a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját!**

Szín

,

Méret

, , , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top