,

BASE Cadmio munkavédelmi cipő S1 SRC

30023 Ft

Mikroszálas

Cikkszám: B0509 Kategóriák: ,

BASE Cadmio Munkavédelmi Cipő – Kényelem és Biztonság a Munkahelyen

A **BASE Cadmio** munkavédelmi cipő a kényelmet és a biztonságot tökéletesen ötvözi, így ideális választás a **könnyűiparban, kereskedelemben, szolgáltatóiparban, élelmiszeriparban és egészségügyben** dolgozók számára.

**Főbb Jellemzők:**

* **Vízálló mikroszálas felsőrész:** Tartós, könnyen tisztítható és légáteresztő anyag, amely védi a lábát a nedvességtől és a szennyeződéstől.
* **Acél orrvédelem:** Megvédi lábujjait a leejtett tárgyaktól és a becsapódásoktól.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** Csökkenti a láb terhelését és a fáradtságot, így egész nap kényelmesen dolgozhat.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** Biztonságos munkakörülményeket biztosít száraz és nedves felületeken egyaránt.
* **SmellStop technológia:** A bélés antibakteriális és szagsemlegesítő tulajdonságokkal rendelkezik, így a cipő egész nap friss marad.
* **AirTech technológia:** A talp fáradtsággátló tulajdonságokkal rendelkezik, így a láb egész nap kényelmesen pihenhet.
* **Férfi és női lábnak megfelelő kapli szélesség:** Tökéletesen illeszkedik a lábhoz, biztosítva a maximális kényelmet.

**A BASE Cadmio munkavédelmi cipő kiváló választás mindazoknak, akik biztonságos, kényelmes és stílusos munkavédelmi cipőt keresnek.**

**Válasszon a különböző méretek és színvariációk közül, és rendelje meg most!**

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top