,

BASE Geldof munkavédelmi bakancs S3 SRC

51206 Ft

Vízálló viaszolt bőr

Cikkszám: B0186 Kategóriák: ,

BASE Geldof Munkavédelmi Bakancs – A Biztonság és a Kényelem Tökéletes Kombinációja

A BASE Geldof munkavédelmi bakancs a **magasfokú védelmet** és a **kiváló kényelmet** ötvözi, így tökéletes választás a **nehéziparban, fémiparban, könnyűiparban, mezőgazdaságban és az építőiparban** dolgozók számára.

**A bakancs kiemelkedő jellemzői:**

* **Vízálló viaszolt bőr felsőrész:** Megvédi a lábakat a nedvességtől és a szennyeződéstől, biztosítva a szárazságot és a kényelmet még a legkeményebb munkakörülmények között is.
* **Acél orrvédelem:** Védelmet nyújt a lábujjaknak a leeső tárgyaktól és a zúzódásoktól.
* **Kompozit talpátszúrás elleni védelem:** A kompozit talp védi a lábat a szúró tárgyaktól, biztosítva a maximális biztonságot.
* **Ütéscsillapítás a saroknál:** Csökkenti a sarokra nehezedő terhelést, így a munkavégzés kényelmesebb és kevésbé fárasztó.
* **Orrborítás:** Növeli a bakancs tartósságát és ellenállását a kopásnak.
* **Antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló talp:** Megakadályozza a statikus elektromosság felhalmozódását és ellenáll a szénhidrogéneknek, így biztonságosabbá teszi a munkavégzést.
* **SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológia:** A bélés megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, így a bakancs hosszabb ideig friss marad.
* **Fresh’n Flex technológia:** A középtalp biztosítja a láb légzését és a kényelmet egész nap.
* **AirTech egysűrűségű technológia:** A talp csökkenti a fáradtságot és növeli a kényelmet.

**A BASE Geldof munkavédelmi bakancs a tökéletes választás azoknak, akiknek fontos a biztonság, a kényelem és a tartósság.**

Szín

Méret

, , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top