,

BASE Central munkavédelmi szandál S1P SRC

40843 Ft

Hasított bőr

Cikkszám: B0173 Kategóriák: ,

BASE Central Munkavédelmi Szandál S1P SRC – Kényelem és Védelem a Munkahelyen

A BASE Central Munkavédelmi Szandál S1P SRC a tökéletes választás minden olyan munkához, ahol fontos a kényelem, a biztonság és a strapabíróság. A hasított bőr felsőrész garantálja a tartósságot és a légáteresztő képességet, míg a SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológiával ellátott bélés biztosítja a frissességet és a higiéniát.

A szandál acél orrvédelemmel és kompozit talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik, így maximális védelmet nyújt a lábfejnek. A sarokban elhelyezkedő ütéscsillapító csökkenti a fáradtságot és a terhelést a lábakon.

Az antisztatikus és szénhidrogéneknek ellenálló egyedi kialakítású talp kiváló tapadást biztosít minden felületen, míg a Fres’n Flex technológiával ellátott középtalp biztosítja a rugalmasságot és a kényelmet. A Fáradtsággátló AirTech egysűrűségű technológiával ellátott talp pedig további kényelmet nyújt a hosszú munkaórák alatt.

A szandál férfi és női lábnak megfelelő külön kapli szélességgel is választható, így biztosítva a tökéletes illeszkedést és a maximális kényelmet.

Javasolt felhasználási területek:

* Könnyűipar
* Mezőgazdaság
* Logisztika

Felhasznált anyagok és technológiák:

* Felsőrész: hasított bőr
* Bélés: SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális technológiával
* Középtalp: Fres’n Flex technológiával
* Kapli: acélból
* Talp: Fáradtsággátló AirTech egysűrűségű technológiával

Válassza a BASE Central Munkavédelmi Szandált S1P SRC-t, és élvezze a kényelmet, a biztonságot és a tartósságot a munkahelyen!

Szín

Méret

, , , , , , , , , , , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top