,

Portwest FD Cut C 13 nitril kesztyű

6248 Ft

HPPE

Portwest FD Cut C 13 – Nitril Kesztyű: A Biztonság és a Kényelem Tökéletes Összehangolása

A **Portwest FD Cut C 13 nitril kesztyű** a munkavédelmi kesztyűk új generációját képviseli, amely a **C szintű vágásbiztosság** mellett a **kiemelkedő kényelmet és tapadást** is garantálja. **Élelmiszeripari használatra kifejlesztett** termék, mely a **zsíroknak, állati zsiradéknak és olajoknak** is ellenáll, így tökéletes választás a **hentesüzletekben, élelmiszer-feldolgozó üzemekben** és egyéb élelmiszerrel érintkező munkakörökben dolgozók számára.

**A kesztyű legfontosabb tulajdonságai:**

* **C szintű vágásbiztosság:** A HPPE anyagnak köszönhetően a kesztyű hatékonyan véd a vágásoktól és a szúrásoktól.
* **Élelmiszerrel érintkezhet:** A kesztyű megfelel az élelmiszeripari előírásoknak, így biztonságosan használható élelmiszerek kezelése során.
* **Kiváló tapadás:** A nitril hab bevonat biztosítja a kiváló tapadást nedves és száraz körülmények között egyaránt.
* **Varratmentes 13-as kötésű anyag:** A varrat nélküli kivitel biztosítja a kényelmet és a maximális mozgásszabadságot.
* **UKCA jelöléssel és CE minősítéssel ellátott:** A kesztyű megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak.
* **Új modell:** A Portwest FD Cut C 13 egy új modell, amely a legújabb technológiákat ötvözi a maximális védelem és kényelem érdekében.
* **Kiakasztható kisker csomagolás:** A praktikus kiszerelésnek köszönhetően a kesztyű könnyen tárolható és szállítható.

**A Portwest FD Cut C 13 nitril kesztyű a tökéletes választás mindazoknak, akik biztonságos és kényelmes munkavégzésre vágynak az élelmiszeriparban.** Rendelje meg most a webáruházunkból, és élvezze a kiváló minőséget és a megbízható védelmet!

Szín

Méret

, , , ,

Shopping Cart
Scroll to Top