,

Portwest Aqua-Seal Pro kesztyű

17069 Ft

Műbőr, Spandex, Műgumi, Insulatex™ (a legmelegebb vékony ruházati szigetelés), PVC (polivinilklorid), Lycra (rugalmas szövet), TPR (Termoplasztikus Elasztomer, hőre lágyuló kaucsuk)

Portwest Aqua-Seal Pro kesztyű – A hideg és a veszélyek elleni védelem

A Portwest Aqua-Seal Pro kesztyű az új generációs védőkesztyű, amely a legkeményebb körülmények között is biztosítja a munkavállalók biztonságát és kényelmét.

100%-ig vízálló: A kesztyű speciális bevonata garantálja, hogy a víz ne tudjon bejutni, így a kezek szárazak maradnak még esős időben vagy nedves környezetben is.

Kombinált védelem: A kesztyű nemcsak a nedvesség ellen nyújt védelmet, hanem a TPR betéteknek köszönhetően ütésálló is. Ez a kombinált védelem ideális olyan munkákhoz, ahol a kezeknek különféle veszélyeknek vannak kitéve.

Kiváló hőszigetelés: Az Insulatex bélés a legmelegebb vékony ruházati szigetelés, amely garantáltan melegen tartja a kezeket még a legszélsőségesebb hidegben is.

Kényelmes viselet: A kesztyű rugalmas anyagokból készült (műbőr, Spandex, Lycra), így kényelmes viseletet biztosít. A TPR betétek puha és rugalmasak, így nem akadályozzák a kéz mozgását.

Anyagok:
* Műbőr
* Spandex
* Műgumi
* Insulatex™
* PVC (polivinilklorid)
* Lycra (rugalmas szövet)
* TPR (Termoplasztikus Elasztomer, hőre lágyuló kaucsuk)

A Portwest Aqua-Seal Pro kesztyű az ideális választás minden olyan munkához, ahol a kezeknek védelemre van szükségük a hideg, a nedvesség és a veszélyek ellen.

Rendelje meg most, és élvezze a munkavégzés kényelmét és biztonságát!

Szín

Méret

, ,

Shopping Cart
Scroll to Top